Поєдинок останньої та шостої команд групи. “Маріуполь” в минулому турі на своєму полі зазнав поразки від “Епіцентру” і залишився на шостому місці групи. Підопічні Олега Краснопьорова у 2024році ще не перемагали. “Прикарпаття”після гостьової поразки опустилося на останнє місце.

У першій половині зустрічі команди не порадували вболівальників забитими м’ячами, хоча футбол не можна було назвати нудним. Футболісти обох колективів були націлені на перемогу, але реалізувати свої моменти не вдавалося. Міг забивати у роздягальню Бучакчийський, але він з меж штрафної пробив у поперечину.

Другий тайм розпочався дуже вдало для господарів поля. Кос з меж штрафної прострілив, а Хома скористався помилкою захисника і переправив м’яч у сітку – 1:0. Для нього це вже чотирнадцятий гол у сезоні. В середині другого тайму міг зрівнювати рахунко Мочевінський, але він пробив повз ворота.

На 78-й хвилині довелося вступати у гру Кучеруку, коли він парирував удар Зубкова. А після подачі з кутового Тєрєхов пробив у поперечину. На гол гості все ж награли, але реалізація підвела. У підсумку, мінімальна перемога “Прикарпаття”, яка дозволила підопічним Рипана з останнього місця піднятися на п’яте.

“Прикарпаття” – “Маріуполь” 1:0

Голи: Хома (47)

“Прикарпаття” (стартовий склад): Кучерук – Француз, Болденков, Швець, Радульський, Шинкаренко, Болденков, Цюцюра, Бучакчийський, Барчук, Хома

“Маріуполь” (стартовий склад): Караващенко – Гошкодеря, Шушко, Тєрєхов, Фатєєв, Харжевський, Задоя, Плакса, Мельниченко, Биковський, Зубков

Джерело: ua-football.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис Знай наших: збірна України з хокею виграла Чемпіонат світу 2024 у Дивізіоні IB та підвищилася у класі
Наступний пост Гол і асист Довбика у відеоогляді матчу Жирона – Барселона – 4:2 – Футбол 24
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE