Загалом на фронті протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнення. Ворог також завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

До теми Понад 1100 окупантів та більш ніж 130 одиниць техніки: втрати ворога на 27 квітня

Яка ситуація на Сході України

Сили оборони відбили атаки ворога біля Кислівки: дивіться на карті

Росіяни штурмували позиції біля Дружелюбівки: дивіться на карті

Ворог намагався штурмувати позиції біля Білогорівки: дивіться на карті

Наші захисники відбили атаки біля Очеретиного: дивіться на карті

ЗСУ стримують росіян біля Красногорівки: дивіться на карті

Як змінився фронт на Півдні

Сили оборони відбили штурми біля Старомайорського: дивіться на карті

Що відбувається на інших напрямках

Яких втрат завдали Сили оборони ворогу у техніці

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 1 складу боєприпасів, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Аналіз ситуації на Сході України

За останню добу на фронті відбулося 94 бойових зіткнення, з яких 10 відбулись на Куп’янському напрямку, 14 – на Лиманському напрямку, 10 – на Бахмутському напрямку, 29 – на Авдіївському напрямку, 17 – на Новопавлівському напрямку, 3 – на Оріхівському напрямку, і 4 – на Херсонському напрямку.

Протягом минулої доби війська противника завдали 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснили 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Ці атаки були спрямовані на Кислівку, Берестове Харківської області, Стельмахівку Луганської області, Дружелюбівку Харківської області, Греківку та Серебрянське лісництво Луганської області, Терні та південніше Зарічного на Донеччині, Білогорівку Луганської області, а також Новий, Виїмка, Спірне, Іванівське і Кліщіївка Донецької областей.

На Куп’янському напрямку наші воїни відбили 10 атак в районах населених пунктів Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області. На Лиманському напрямку ворог атакував позиції наших захисників 14 разів в районах населених пунктів Дружелюбівка Харківської області, Греківка та Серебрянське лісництво Луганської області, Терні та південніше Зарічного на Донеччині.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 10 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської та Новий, Виїмка, Спірне, Іванівське і Кліщіївка Донецької областей.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 29 атак в районах населених пунктів Архангельське, Керамік, Очеретине, Семенівка, Уманське, Калинове.

На Новопавлівському напрямку продовжується стримування ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Пречистівка та Урожайне, де ворог 17 разів намагався прорвати оборону.

На Оріхівському напрямку окупанти 3 рази атакували позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. За останню добу було здійснено 4 безуспішні атаки на позиції наших військ. Самі війська України продовжують активні дії і завдають великих втрат ворогові.

Огляд інших напрямків

На Волинському і Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Противник зберігає свою військову присутність у прикордонних районах на Сіверському і Слобожанському напрямках та виконує диверсійні дії, спрямовані на перешкоджання переміщенню українських військ на ті напрямки.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ також завдали уражень по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 1 складу боєприпасів, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис 27 квітня: ситуація з тривогами на Полтавщині – ЗМІСТ
Наступний пост У Рівному та декількох містах Волині – повітряна тривога – Район.Рожище
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE