Протягом минулої доби відбулося 85 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Понад 700 окупантів, 17 артсистем, 8 броньованих машин: величезні втрати ворога на 22 квітня

Яка ситуація на фронті

Лінія фронту на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Ситуація на полі бою на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Окупанти 23 рази намагалися прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Втрати ворога

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу та 1 пункту управління БпЛА противника.

Протягом минулої доби Україна продовжує зазнавати значних атак з боку противника, з різних напрямків фронту. За даними звіту було 85 бойових зіткнень, в результаті яких ворог завдав 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, а також здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню.

За даними звіту, найбільш напружену ситуацію можна відзначити на Лиманському напрямку, де ворог 17 разів атакував позиції Українських Збройних Сил. У розкладі також зазначається, що ворог зберігає військову присутність на Сіверському та Слобожанському напрямках і намагається перешкодити перекиданню військ на загрозливі напрямки.

Незважаючи на ці напади, Збройні Сили України успішно тримають оборону і відбили багато атак на різних напрямках. Наприклад, в Авдіївському напрямку було відбито 16 атак, а на Бахмутському напрямку вдалося відбити 14 нападів в районах населених пунктів.

Також варто зазначити про успіхи у знищенні засобів військової техніки противника. За допомогою авіації та ракетних військ було завдано ударів по різних районах зосередження противника, а також знищено керовані авіаційні ракети.

З урахуванням цих даних, можна припустити, що протистояння на сході України все ще залишається досить напруженим і без відповідної реакції та оборони з боку Збройних Сил України, ситуація може погіршитись. Тому важливо продовжувати підтримку та надавати необхідну допомогу українським військовим, щоб забезпечити безпеку та стабільність в регіоні.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис У Полтаві сталися вибухи: РФ запустила ракети – ТСН
Наступний пост Кадри збірної України у відборі Євро-2024: Сергій Сидорчук
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE