Найгарячішими напрямками на фронті зараз є Бахмутський та Авдіївський. Загалом, ворог завдав 1 ракетного та 82 авіаційних ударів, здійснив 108 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Бої по всьому фронту, найважче – на Авдіївському напрямку: карта бойових дій 28 квітня

Яка ситуація на фронті

Окупанти тиснуть на Лиманському напрямку: дивіться на карті

Росіяни завдають ударів на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Авдіївський напрямок – найгарячіша ділянка фронту: дивіться на карті

Ворог тисне на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Втрати ворога

Водночас наші військові активно продовжують завдавати нищівних ударів ворогу, завдають втрат окупаційним військам як у живій силі, так і в техніці. Сили оборони докладають титанічних зусиль, щоб витіснити ворога вздовж всієї лінії фронту.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу та 1 пункту управління противника.

За останній час загострення на фронті прийняло новий рівень. Найбільше обстрілів та ударів було зафіксовано на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Противник активно використовує ракетні системи залпового вогню та авіацію для проведення атак на позиції наших військ та населені пункти. Це свідчить про те, що ворог прагне знищити наше опорне управління та інфраструктуру, а також підорвати моральний дух наших військових.

Оперативна обстановка на Волинському та Поліському напрямках в цілому залишається стабільною, без суттєвих змін. Ситуація на Сіверському та Слобожанському напрямках також не зазнала значних змін – противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних районах та проводити диверсійні акції.

Також хотілося б звернути увагу на Куп’янський напрямок, де наші воїни успішно відбили 6 атак населених пунктів та утримують позиції. Це свідчить про високий рівень підготовки та бойового духу наших військових.

Однак, найбільш напруженою ділянкою на фронті залишається Авдіївський напрямок. За останній час тут ворог здійснив 55 атак на позиції наших захисників та населені пункти. Це свідчить про те, що противник намагається здійснити прорив та отримати контроль над стратегічними територіями. Національні війська активно відбивають атаки та здійснюють контратаки з метою завдання максимальних втрат противнику.

За останній період ми також помічаємо активне знищення ворожої техніки та особового складу наших силами оборони. Це свідчить про те, що наші війська діють ефективно та завдають значних ударів противнику. Однак, варто зрозуміти, що противник не виявляє ознак зниження активності та продовжує намагатися витиснути наші війська з поля бою.

З урахуванням таких факторів, можна зробити висновок, що конфлікт на східному фронті не має перспектив на мирне вирішення, але наші війська демонструють високу готовність та стримують противника. Надалі можна очікувати збільшення числа обстрілів, атак та провокаційних дій з боку противника, тому необхідно продовжувати зміцнювати оборонні позиції та підвищувати готовність наших військ до дій в будь-яких умовах.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис Повітряна тривога на Полтавщині 29 квітня: причини – ЗМІСТ
Наступний пост На Рівненщині звучить сигнал повітряної тривоги: загроза ракетних ударів – http://www.rivnenews.com.ua/
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE