Протягом минулої доби відбулося 134 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 116 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Росія вдарила по Донеччині із “Градів” та вбила 12-річну дитину: хронологія 800 дня війни

Яка ситуація на напрямках фронту

Волинський та Поліський напрямки. Оперативна ситуація на цій ділянці залишається без суттєвих змін.

Сіверський та Слобожанський напрямки. Ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону.

Куп’янський напрямок. Збройні Сили України відбили 12 атак в районах населених пунктів Новоєгорівка, Синьківка, Петропавлівка, Кислівка, Берестове Харківської області; Стельмахівка Луганської області.

Лиманський напрямок. Ворог 15 разів атакував позиції наших захисників в районах Греківки, Невського та Серебрянського лісництва на Луганщині та населених пунктів Терни, Ямполівка, Торське Донецької області.

Бахмутський напрямок. Українські захисники відбили 22 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Роздолівка, Виїмка, Спірне, Новий, Кліщіївка та Іванівське Донецької області.

Яка ситуація на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Авдіївський напрямок. Сили оборони відбили 50 атак в районах населених пунктів Архангельське, Сокіл, Семенівка, Новоолександрівка, Новопокровське, Уманське, Калинове, Яснобродівка, Нетайлове та Первомайське Донецької області.

Ворог завдає численних атак на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Новопавлівський напрямок. Українські захисники продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Красногорівка та Урожайне Донецької області, де ворог 16 разів намагався прорвати оборону наших військ.

ЗСУ стримують ворога на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Оріхівський напрямок. Противник 2 рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

Херсонський напрямок. Загарбники не відмовляються від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, ворог здійснив 8 безуспішних атак на позиції наших військ.

Втрати ворожих військ

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу та 1 зенітно-ракетному комплексу противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 складах боєприпасів, 1 засобу ППО, 2 артилерійських системах та 1 зенітно-ракетному комплексу противника.
  • Загалом від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила на війні з Україною 472 140 своїх військових за вбитими та пораненими. З них 1 270 за минулу добу.

Протягом минулої доби відбулося 134 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 116 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Ситуація на фронті залишається напруженою. Оборонні сили України активно стримують наступ ворога та намагаються утримати контроль над територією.

Оперативна ситуація

Волинський та Поліський напрямки

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається стабільною і без суттєвих змін. Оборонні позиції українських військ залишаються незмінними.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Ворог продовжує втримувати свою військову присутність на прикордонних районах та здійснює диверсійні акції з метою перешкодити переміщенню українських військ на загрозливі напрямки. Також, було помічено збільшення щільності мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону.

Куп’янський напрямок

Сили оборони змогли відбити 12 атак противника в районах населених пунктів Куп’янського напрямку. Наші війська продемонстрували високу бойову готовність та здатність ефективно захищати територію.

Лиманський напрямок

Ворог продовжує активно атакувати позиції наших захисників на Лиманському напрямку. За минулу добу було зафіксовано 15 атак противника. Однак, сили оборони витримують натиск та ефективно протистоять ворожим силам.

Бахмутський напрямок

Українські захисники відбили 22 атаки противника на Бахмутському напрямку. Збройні сили продовжують ефективно стримувати агресію та захищати цю територію.

Авдіївський напрямок

Сили оборони відбили 50 атак противника на Авдіївському напрямку, що свідчить про високий рівень бойової готовності та професіоналізм українських військових.

Новопавлівський напрямок

Українські захисники продовжують стримувати ворога в районах Костянтинівки, Красногорівки та Урожайного. Оборонні сили ефективно діють та намагаються утримати контроль над цими територіями.

Оріхівський напрямок

На Оріхівському напрямку противник атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського та Роботиного. Захисні сили ефективно протистоять ворожим силам та утримують оборону.

Херсонський напрямок

На Херсонському напрямку ворог продовжує намагатися висунути свої позиції на лівобережжі Дніпра. Однак, сили оборони ефективно захищають свої позиції та стримують будь-які атаки противника.

Втрати ворожих військ

Протягом минулої доби, авіація Сил оборони нанесла удари по 11 районах зосередження особового складу та 1 зенітно-ракетному комплексу противника. Також, було завдано уражень по складах боєприпасів, засобам ППО, артилерійським системам та зенітно-ракетним комплексам. Загальна кількість втрат ворожих військ у війні з Україною становить 472 140 осіб, з них 1 270 за минулу добу.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис DEPHOUSE: відповідальність, довіра та дохідність у гемблінг партнерствах – МІСТО
Наступний пост В Києві оголошували повітряну тривогу через швидкісну ціль
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE