У статті “Терехов закликав харків’ян не ігнорувати тривоги” мер Харкова Ігор Терехов розповідає про своє відношення до повітряних тривог, що лунають у місті внаслідок війни. Він стверджує, що ховатися від цих тривог неможливо, оскільки це призвело би до ухилення від роботи та необхідних справ. Проте, він закликає мешканців та гостей Харкова дотримуватися повітряних тривог і приймати їх серйозно, оскільки це дуже важливо для збереження життя та безпеки людей. Відео, де мер розповідає більше про свої погляди на ситуацію та перспективи майбутньої війни, можна переглянути на YouTube-каналі ТСН за посиланням, наведеним у статті.

Терехов закликав харків’ян не ігнорувати тривоги.

Мер Харкова Ігор Терехов чесно зізнався, чи спускається в укриття, коли у місті лунає повітряна тривога.

В ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua він розповів, що до вибухів звикнути неможливо, однак за два роки війни відчуття небезпеки притупилося.

“Тому ховатися від всіх повітряних тривог… Якщо б я ховався, я б був не на робочому місці, не на вулиці, десь ще. Потрібно ховатися. Я завжди закликаю харків’ян і тих, хто приїхав до Харкова не нехтувати повітряними тривогами. Це дуже важливо”, — сказав Ігор Терехов.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео ТЕРЕХОВ про прильоти, новий “наступ” на Харків і сценарії закінчення війни. ЕКСКЛЮЗИВ

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис В Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну небезпеку
Наступний пост Мер пояснив, чому під час повітряної тривоги житомиряни чули вибухи
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE