У цій статті розповідається про вибухи, які відбулися у Харкові та Одесі, а також про повітряну тривогу, оголошену у Харківській області. За інформацією з місцевих Telegram-каналів, вибухи відбулися не в місті, а ймовірно за його межами. Згідно з повідомленням ПС ЗСУ, було попереджено про можливість запуску керованих авіаційних бомб у регіоні. Бригадний генерал юстиції Сергій Мельник “Марсель” також попередив про загрозу застосування КАБів окупантами та закликав мешканців Харкова та області шукати укриття. У статті також згадується про вибухи, що відбулися в Одесі та про оголошення повітряної тривоги. Читачів також закликають підписатися на канали у Telegram та Viber для отримання більш детальної інформації.

ПС попереджали про запуски КАБів.

вибухів. 

Про це повідомили місцеві Telegram-канали.

“У Харкові чутно вибух”, – поінформувало “Суспільне”. Моніторингові чати пишуть, що, ймовірно, вибухи були за містом. 

До слова, від 13:27 у Харківській області оголошено повітряну тривогу. ПС ЗСУ попереджали про пуски керованих авіаційних бомб у регіоні. 

Бригадний генерал юстиції Сергій Мельник “Марсель” інформував про загрозу застосування КАБів окупантами та просив мешканців Харкова та області перебувати в укриттях.

Як повідомлялося, зранку в Одесі лунали вибухи. Вперше гучно було, коли повітряну тривогу не оголошували. Вкотре вибухи пролунали, коли існувала загроза ударів ракетами. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис У Києві та двох областях оголошено повітряну тривогу: що відомо
Наступний пост Вночі під час повітряної тривоги ППО відпрацювала по ворожій повітряній цілі над територією Житомирської області
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE