Стаття, з якою можна ознайомитися нижче, містить переконливий огляд подій, які розгортаються в Україні. Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Ахтубінск, що свідчить про загрозу ракетних ударів “Кинджалами”. У зв’язку з цим, військові оголосили повітряну тривогу по всій території країни. У статті наведена мапа тривог, яка показує стан тривоги станом на 10:30 ранку. Заходьте до укриттів, дотримуйтесь правила “двох стін” і не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Крім того, стаття повідомляє про російський ракетний удар по Смілі, що призвело до пошкодження будинків і звернення шестеро людей за медичною допомогою. Не пропустіть цю важливу інформацію і підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Зафіксовано зліт МіГ.

У четвер, 25 квітня, в Україні оголошено повітряну тривогу. Військові попередили, що існує загроза ракетних ударів “Кинджалами”.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Ракетна небезпека по всій території України! Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Ахтубінск”, – повідомили ПС. 

Мапа тривог станом на 10:30 четверга, 25 квітня.

Пройдіть до укриттів і перебувайте там до оголошення про закінчення тривоги. Також не забувайте про правило “двох стін”. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. 

Як повідомлялося, сьогодні зранку РФ завдала ракетного удару по Смілі Черкаської області. За медичною допомогою звернулись шестеро жителів. Вибуховою хвилею пошкоджено будинки.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис Карта бойових дій в Україні станом на 28 квітня | Chas.News
Наступний пост У Харкові пролунали вибухи, росіяни атакували місто балістикою
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE