Сьогодні рано зранку в Україні пролунав сигнал повітряної тривоги. За повідомленням Повітряних сил ЗСУ, на територію країни атакують крилаті ракети, спрямовані на Дніпро, Одесу та Харків. Крім того, були зафіксовані групи ударних дронів. Це вже не перший випадок таких інцидентів, останнім часом в Україні спостерігаються провокації з боку ворожих сил. Раніше, 18 квітня, вилетіло також група стратегічних бомбардувальників. Фактично, це створює загрозу для національної безпеки, тому зараз ситуація потребує негайних заходів для її розв’язання.

04:59 19 квітня 2024 р.

Сигнал повітряної тривоги пролунав о 04.56.

Про приліт ракет і ударних дронів DailyLviv.com повідомляє з посиланням на Повітряні сили ЗСУ. Оголошена ракетна небезпека для всіх областей. Крилаті ракети атакують Дніпро, Одесу, Харків.

На території України зафіксовано кілька груп ударних дронів.

Нагадаємо, наприкінці доби 18 квітня було зафіксовано виліт групи стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому “Оленья”.

Як писав DailyLviv.com 15 квітня, 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС зарядили крилатими ракетами. 7 бортів перебувало на аеродромі «Оленья» та 4 — на летовищі «Енгельс».

Дивіться карту повітряних тривог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис По всій Україні оголошували повітряну тривогу, ракети летіли в кількох напрямках
Наступний пост Розклад руху поїздів Укрзалізниці під час повітряної тривоги
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE