На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки. Застосування авіаційних засобів ураження можливе, оскільки спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку. Спеціалісти Повітряних Сил ЗС України вважають це серйозною загрозою і просять громадян дотримуватись заходів безпеки та утриматись від ігнорування сигналів тривоги. Зокрема, людям старше 21 року рекомендовано залишатись в укриттях до звуку сигналу відбою і слідкувати за оновленнями щодо ситуації. У такій ситуації особливо важливо зберігати спокій та бути обережними.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки, повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Застосування авіаційних засобів ураження можливе

У повідомленні зазначено, що спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку, що створює загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

О 9:28 оголошено відбій повітряної тривоги, проте о 9:31 знову лунають звуки сирени. Зараз відомо, що тривога пов’язана із загрозою застосування балістичного озброєння.

О 10:08 оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині.

Важливо дотримуватись заходів безпеки

Повітряна тривога є серйозним сигналом загрози, тому важливо не ігнорувати її сигнали та залишатись в укриттях до сигналу відбою. Це особливо важливо для людей старше 21 року, які повинні бути обережними та дотримуватись всіх вказівок безпеки.

Заключні слова автора сайту

У ситуації, коли оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку, необхідно дотримуватись всіх вказівок безпеки та бути пильними. Необхідно слідкувати за оновленнями та діяти відповідно до ситуації. Збережіть спокій та будьте обережними.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис Летять «Шахеди». На Львівщині оголосили повітряну тривогу
Наступний пост Дивіться ком’юніті-каст з Global Esports Tour Rio від Petr1k’а та FAVBET
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE