На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це у своєму телеграм-каналі. Зображення з події можна переглянути за посиланням: [вставити посилання на зображення].

Це важливе повідомлення закликає мешканців Вінниччини дотримуватись сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою. Подальші інструкції і інформацію про ситуацію можна отримати від Повітряних Сил ЗС України або державних органів безпеки.

Загроза застосування балістичного озброєння з півдня

Зважаючи на небезпеку, пов’язану з можливим застосуванням ракетного озброєння, важливо дотримуватись всіх інструкцій та рекомендацій. Залишайтесь в безпечних місцях до отримання сигналу відбою і слідкуйте за оновленнями подальшої інформації. Будьте обережні і зберігайте спокій.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це у своєму телеграм-каналі.

Зображення: [вставити посилання на зображення]

Важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою.

Цитата автора сайту:

“Загроза застосування балістичного озброєння з півдня”

Висновок автора сайту:

Повітряна тривога на Вінниччині пов’язана з ракетною небезпекою, тому важливо дотримуватись всіх інструкцій та залишатись в безпечних місцях до отримання сигналу відбою. Будьте обережні та слідкуйте за оновленнями.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис Повітряна тривога на Львівщині у Страсну п’ятницю
Наступний пост Понад сотні бойових зіткнень, росіяни тиснуть на Сході: огляд карти бойових дій 4 травня
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE