Шоу «Drive Time» не виходило на радіо з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

На «Громадське радіо» повертається вечірнє новинно-аналітичне шоу «Drive Time»
На «Громадське радіо» повертається вечірнє новинно-аналітичне шоу «Drive Time»

На «Громадському радіо» з понеділка по четвер із 17:00 до 19:00  знову виходитиме новинно-аналітичне шоу «Drive Time», де обговорюватимуть головні новини дня з експертами та експертками. Щоп’ятниці шоу  «Drive Time» буде в етері з 17:00 до 18:00, а далі традиційно — підсумки семи днів у програмі «Цей тиждень» з Тетяною Трощинською. Про це повідомляють на сайті «Громадського радіо».  

Ведучими шоу будуть: Валентина Троян, Ірина Сампан, Олена Новікова та Ліза Цареградська.  

Програма «Drive Time» не виходила з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року.  

Нагадаємо, що раніше на «Громадському радіо» запустили подкаст «Здоровий глузд». У подкасті, який створюють спільно з просвітницькою ініціативою з інфогігієни «Як не стати овочем», розповідають про природу маніпуляцій. 

Фото: «Громадське радіо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog’a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.

Стаття написана для сайту “Громадського радіо” і повідомляє про повернення новинно-аналітичного шоу “Drive Time” на радіо. Вона також нагадує про подкаст “Здоровий глузд”, який стартував раніше.

Відразу бачимо, що це важлива подія для “Громадського радіо”, оскільки шоу “Drive Time” не виходило з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, яке сталося 24 лютого 2022 року. Повернення цього шоу може свідчити про те, що радіо починає відновлювати свою звичну програму після напружених подій останніх місяців.

Шоу “Drive Time” обіцяє бути цікавим та актуальним, оскільки в ньому будуть обговорюватись головні новини дня з експертами та експертками. Це забезпечить різноманітне бачення та глибину аналізу подій, що буде корисно для слухачів, які прагнуть отримати більше інформації та розуміння про те, що відбувається в Україні та світі.

Ведучими шоу “Drive Time” будуть Валентина Троян, Ірина Сампан, Олена Новікова та Ліза Цареградська. Ця команда експертів обіцяє привнести свої знання та досвід до обговорення новин, що дозволить побачити різні точки зору та аналізувати ситуацію з різних сторін.

Також стаття згадує про подкаст “Здоровий глузд”, який створюється спільно з просвітницькою ініціативою з інфогігієни “Як не стати овочем”. Цей подкаст має мету розповісти про природу маніпуляцій, що є дуже актуальною темою в наш час. Він додає різноманітності до контенту “Громадського радіо” та може залучити нових слухачів, які цікавляться цією темою.

Закінчуючи, стаття наголошує на важливості якісної журналістики сьогодні, особливо в контексті складної політичної ситуації в країні. “Громадське радіо” виступає як watchdog, який аналізує якість контенту та спонукає медіа дотримуватися професійних та етичних стандартів. Це може вплинути на розвиток якісної журналістики в Україні та допомогти громаді отримати достовірну та повну інформацію.

У цілому, стаття повідомляє про повернення шоу “Drive Time” на “Громадське радіо”, наголошує на його значенні та обіцяє цікавий та актуальний контент. Вона також згадує про інший проект радіостанції – подкаст “Здоровий глузд” про маніпуляції. Зазвичай такий блок контенту може бути використаний для вбудовування в публікацію WordPress на сайті видання.

Джерело: detector.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис Півзахисника збірної Італії дискваліфіковано на два місяці – він робив ставки на футбол – Футбол 24
Наступний пост Як вберегтись від гемблінг-залежності: ключі до контролю та здоров’я
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE