Тема та сюжетна лінія

Це слот про риболовлю в сонячний день. Гравці спробують виловити найбільшу рибу в річці з кришталево чистою водою блакитного кольору. На барабанах безліч рибальських снастей, поплавців і риб різних розмірів. Підводний світ занурить в атмосферу відпустки, дозволивши насолодитися ловом спокусливих різнокольорових риб.

Графіка, звуки й анімація

Завзята фонова музика добре поєднується з яскравим оформленням гри, проте цикл повторюється занадто часто, тому дехто вважатиме за краще грати без неї.

Під час обертання барабанів чути звуки водних бульбашок, а виграші супроводжуються дзвоновою мелодією, посилюючи підводний ефект.

Окунь на символі Big Bass ефектно б’є хвостом на тлі заходу сонця, водночас гачок перебуває буквально за кілька сантиметрів від його рота – гра не дарма названа на його честь.

Решта символів також яскраві та запам’ятовуються, але відрізняються за графічним стилем, нібито над їхнім створенням працювали інші художники. Так, у всіх риб мультяшні тіла і доброзичливі людиноподібні вирази облич, але при цьому, наприклад, бабка має реалістичний вигляд, ніби її зображення взято з наукової енциклопедії.

Усі ці зображення об’єднує блакитна вода на тлі, занурюючи гравців в атмосферу спокою і безтурботності. Вода відбиває сонячне світло, створюючи відблиски на поверхні та нагадуючи гравцям про те приємне відчуття прохолоди, яке дарує річка в спекотний сонячний день.

Геймплей

Big Bass Bonanza – слот із п’ятьма барабанами, трьома рядами символів і 10 виграшними лініями.

У ньому плавний геймплей – ніби барабани щойно змастили маслом. Усе це забезпечує приємний темп і занурює гравців в атмосферу гри.

Вайлди, бонуси та фриспіни

Вайлд замінює собою всі символи, крім Scatter.

У кожному спіні символ Money приймає певне грошове значення. Риби також виступають як грошові символи, але для цього вони повинні входити у виграшну комбінацію.

Коли одночасно випадає 3 і більше символів Scatter, запускається раунд із фриспінами. Що більше символів Scatter, то більше фриспінів отримує гравець, а саме:

  • 3 символи Scatter: 10 фриспінів
  • 4 символи Scatter: 15 фриспінів
  • 5 символів Scatter: 20 фриспінів

У раунді з фриспінами вайлди приймають суму значень грошових символів на екрані. Гравці збирають усі вайлди, що випали, наприкінці раунду.

Кожен четвертий зібраний гравцем вайлд перезапускає фриспіни, проте раунд може бути перезапущений не більше трьох разів.

Розмір ставок, RTP і дисперсія

RTP гри дорівнює 96,71%, що значно вище затвердженого нами середнього значення (96%).

На сайті, де ми тестували слот, діапазон ставок варіювався від $/£/€0,10 до $/£/€250 на спін.

Волатильність перебуває біля верхньої межі середнього рівня, що робить слот менш придатним для наших стратегій, які, як ви пам’ятаєте, приносять оптимальні результати виключно у високоволатильних іграх.

Висновок

Ми рекомендуємо Big Bass Bonanza – слот на тему риболовлі з високим RTP і середньою волатильністю.

У ньому вдало поєднуються яскрава анімація, грайлива атмосфера та гідний математичний профіль.

Його захопливі бонуси здадуться знайомими більшості гравців, а приємний темп гри занурить в атмосферу водної пригоди.

Попередній допис Слот Razor Returns від Push Gaming – Безкоштовна демо гра та Огляд
Наступний пост FAVBET виступив генеральним партнером вечора боксу, що збирає кошти на реконструкцію миколаївської спортшколи
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE