Компанія Pragmatic Play як і раніше лідирує в тематиці солодощів, не в останню чергу завдяки своїй вічній класиці Sweet Bonanza, і демонструє гравцям хороший приклад слота для всіх ласунів – по цій частині розробник досяг успіху більше за інших провайдерів. Візуально Sugar Rush натхненний грою Fruit Party 2, яка вийшла пізніше Sweet Bonanza, але ось геймплей у Sugar Rush однозначно унікальний.

Сітка 7×7 знаходиться всередині цукеркового автомата, який розташований на тлі країни солодощів. Сітка складається з ковзних желейних символів різних видів і кольорів, а виграшні символи залишають після себе виділені комірки. Ці комірки перетворюються на місця нарахування множників, сума яких подвоюється за кожен новий виграш, частиною якого вони є. Нічого з цього не скидається, коли ви активуєте бонусний раунд, який включає необмежену кількість повторних обертань і потенціал виграшу 5000х.

Особливості слота Sugar Rush

Для виграшу вам знадобляться від 5 до 15+ однакових символів у кластері в будь-якому місці сітки розміром 7×7, водночас 15+ однакових преміум-символів приносять виплати від 40х до 150х від вашої ставки. Каскадна механіка видаляє з сітки виграшні символи і замінює їх новими виграшними символами, які випадають зверху. Цей процес повторюється доти, доки у вас формуються виграшні комбінації, але в цій грі немає вайлдів, які могли б вам допомогти.

Видалені виграшні символи залишають після себе виділене місце, і коли черговий виграшний символ видаляється з раніше виділеного місця, в цьому місці генерується множник, що починається з x2. Ця функція називається осередки-множники, і множник подвоюється за кожен новий виграшний символ, що видаляється з виділеної комірки. Кожен множник комірки може досягати x128, і вони застосовуються до всіх виграшів, зазначених вище. Множники підсумовуються разом, якщо є частиною одного й того самого виграшу, але всі комірки очищаються між обертаннями в процесі основної гри.

Бонусний раунд запускається в той момент, коли 3, 4, 5, 6 або 7 скатерів випадають під час одного і того ж обертання, що дає вам 10, 12, 15, 20 або 30 безкоштовних обертань відповідно. Велика відмінність від основної гри полягає в тому, що як виділені позиції, так і комірки з множниками ніколи не скидаються під час бонусного раунду. Це спрощує створення надійних множників, а ще ви можете повторно активувати функцію з додатковими обертаннями так само, як вона була активована спочатку.

Нетерплячі гравці з відповідних юрисдикцій можуть придбати цю функцію за допомогою кнопки купівлі бонусу. Ця опція точно недоступна у Великій Британії, але ви гарантовано отримуєте від 3 до 7 скатерів під час наступного обертання, якщо готові заплатити 100х від своєї чинної ставки. Бонусний раунд запускається в середньому 1 раз на 323 обертання.

Наші враження від 200 обертань в ігровому автоматі Sugar Rush

У цьому 3:39-хвилинному відео, серед найкращих моментів, ви побачите кілька успішних “каскадів”, які включають у себе виграші з осередками-множувачами, перш ніж ми купимо бонусний раунд на позначці 1:14. Нам вдалося зібрати тільки три скатери, що дало нам 10 фріспінів для початку, і ви можете самі побачити, як у нас йшли справи, якщо натиснете кнопку відтворення нижче.

Підсумки огляду

Візуально Sugar Rush являє собою суміш ігор Sweet Bonanza і Fruit Party від Pragmatic, але ігровий процес здається більш передбачуваним. Це не обов’язково погано, і, чесно кажучи, нам дуже сподобалося накопичення множників у наданих комірках. Звичайно, для того, щоб накопичити солідний множник в основній грі, знадобиться чимало часу, але в такі моменти завжди підбадьорює обіцяний потенціал виграшу.

Ще однією суттєвою відмінністю від попередніх “солодких слотів” є максимальний виграшний потенціал 1 до 2,34 мільйона. Обидві частини Fruit Party пропонують ймовірність 1 до 95 891 і 1 до 495 050 відповідно, при тому вони мають однаковий потенціал у 5000х. Утім, ми вважаємо, що ці цифри – не вирішальний фактор, особливо якщо врахувати, що Sugar Rush – дуже цікавий і багатообіцяючий реліз, який, імовірно, сподобається любителям слотів із цукерковою тематикою.

Попередній допис Слот Олімпус (Gates of Olympus): Огляд і демо
Наступний пост Слот More Magic Apple від 3 Oaks Безкоштовна демо гра та Огляд
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE