Гравці, які добре знаються на індустрії ігрових автоматів, імовірно, одразу помітять, що творці Gates of Olympus багато в чому надихалися раніше випущеним слотом Sweet Bonanza від компанії Pragmatic Play. Проте, це не просто копія, зроблена в іншому оформленні, внесені зміни та поліпшення більш ніж виправдовують новий випуск. Тема грецької міфології та її візуальне представлення, хоч і має тривіальний вигляд, але зі своїм завданням справляється успішно.

Механізм Pay Anywhere означає, що 8+ символів, що збігаються на екрані, є виграшною комбінацією, а 12+ з 4 преміум-символів коштують від х12 до х50 від вашої діючої ставки. Множник бонусного раунду Bonanza перекочував в основну гру цього ігрового автомата, а також був значно поліпшений. Хоча потенціал максимального виграшу в х5000 від діючої ставки може бути й нижчим, ніж в інших ігрових автоматах, проте він цілком досяжний. Загалом, Gates of Olympus – це дуже якісне продовження, яке буде більше до смаку чоловічій частині гравців.

Особливості ігрового автомата Gates of Olympus

Перше, що вам потрібно вирішити, – чи хочете ви грати з увімкненою функцією Ante Bet . Це коштуватиме вам на 25% більше від діючої ставки за обертання, але також подвоює ваші шанси на отримання бонусного раунду.

Функція падіння використовується при кожному виграші, і це означає, що виграшні символи видаляються, щоб звільнити місце для нових символів, що падають зверху. Цей процес повторюватиметься доти, доки ви отримуватимете нові виграшні комбінації, і в цій грі немає “диких” символів, які можна було б використовувати.

Сам Зевс ширяє з правого боку, і він може активувати функцію множника у випадковому порядку. Потім ви побачите, як на барабанах приземляються різнокольорові крилаті сфери з дорогоцінних каменів, і значення множника в них може бути від 2x до 500x. Всі значення множників підсумовуються, щоб збільшити ваш загальний виграш від наступних падінь символів, а сфери з множниками з’являються як в основній грі, так і під час бонусного раунду.

До речі, бонусний раунд запускається, коли вам випадає як мінімум 4 скатери Zeus за одне обертання. Спочатку ви отримаєте 3-кратний, 5-кратний або 100-кратний виграш від діючої ставки завдяки 4, 5 або 6 скатерам відповідно, а потім вам буде надано 15 безкоштовних обертань. Усі символи з множниками, які вам випадають під час бонусного раунду, додаються до прогресивного сумарного множника, який не обнуляється.

Ви отримуєте 5 нових обертань, що додаються до вашого рахунку за кожні 3 нових скатери, які вам випадають, і немає верхньої межі для повторних запусків. Гравці з інших країн можуть придбати бонусний раунд, але це обійдеться вам у х100 від діючої ставки.

Враження після 200 обертань ігрового автомата Gates of Olympus

Після безлічі обертань в основній грі в нас було кілька непоганих перемог тут і там. Однак незабаром ми не витримали і вирішили купити бонусний раунд. Ви можете побачити, як безкоштовні обертання розігруються, починаючи з 1:12 у 3-хвилинному відеоролику нижче, а наш сумарний множник до кінця сягнув х11. Однак наш сумарний виграш ви зможете дізнатися, тільки натиснувши на кнопку відтворення.

Підсумки огляду

Gates of Olympus справляє враження суворішої та стабільнішої версії Sweet Bonanza і є гарною альтернативою для тих, хто хоче уникнути нудотності. Движок Pay Anywhere тут теж хороший, але вартість символів трохи вища. Ключова відмінність тут у сферах з множниками х2-х500, і вони принесуть вам прибуток навіть в основній грі.

Це має величезне значення, оскільки ви можете отримати величезні виграші буквально в будь-який момент. Звичайно, ваші шанси вищі в бонусному раунді, де глобальний множник продовжує зростати до невідомих висот. Ми вважаємо, що опублікований невеликий максимальний виграш, це хороший знак. Здається, що компанія Pragmatic нарешті прислухалася до відгуків про їхній “перебільшений потенціал”, і відтепер ми з нетерпінням чекаємо оголошень про більш реалістичні максимальні виграші.

Попередній допис Слот Sun of Egypt 3 – Грати в демо безкоштовно!
Наступний пост Слот Sugar Rush Демо-гра + огляд
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE