More Magic Apple – це новітній відеослот від колишнього провайдера iGaming Booongo, а тепер компанії 3 Oaks Gaming. Насправді, гра запланована до випуску в другій половині травня, але вже створює позитивні вібрації в колах онлайн-гемблінгу. Розробник розпочав серію у 2021 році та випустив сиквел у 2022 році, але цей слот обіцяє набагато більше.

Як і очікувалося, він знову заснований на популярній казці про Білосніжку, але цього разу художнє оформлення, зображення й анімація стали ще кращими. Персонажі нагадують нам два окремі фільми, обидва пов’язані з казкою – “Білосніжка і мисливець” і “Малефісента”. Проте сценарій у грі дотримується оригінальної історії про отруєне яблуко.

More Magic Apple чудовий з погляду візуального оформлення, звукового супроводу та мобільної сумісності (Android і iOS). Гра ведеться на 5 барабанах з 3 позиціями символів на кожному і 25 фіксованими лініями виплат, які розташовані зліва направо. У грі можуть використовуватися базова функція Autoplay і трирівневий режим Turbo Mode. Усі символи шикуються в стеки як у базовій грі, так і в бонусній міні-грі!

RTP, виплати та Hold & Win у слоті More Magic Apple

У слоті Real Magic Apple показник RTP становить 95,57%, і гравці мають бути готові до середнього та високого рівня волатильності. Винагороди будуть достатніми більшу частину часу, але слід очікувати й періодів без виграшів. Гра зі стратегією можлива завдяки 21 рівню ставок і настійно рекомендується нашими експертами!

Любителі низьких ставок можуть почати з мінімальної суми, що становить лише $0,20, і продовжити до максимальної ставки в $20 на спін. Це не буде надто привабливим для любителів великих сум, але їх може привабити максимальний виграш у розмірі 7 420x від загальної ставки – $148 400.

Вайлди можуть випасти в будь-якому місці й замінюють усі інші символи, крім Bonus Apple і Scatter Palace. Як і Білосніжка, вайлди оплачуються в розмірі 1x, 2,50x або 12,50x від загальної ставки. Білявий принц, Малефісента, Мисливець і Гном – інші високоцінні символи, які оплачуються в розмірі x10, x7.50, x6 і x5 від ставки відповідно. Низькооплачувані символи – це карткові масті A, K, Q і J.

More Magic Apple пропонує класичний бонусний раунд безкоштовних обертань, який може бути запущений у разі випадання 3, 4 або 5 скатерів у будь-якому місці сітки. Кожна комбінація забезпечує 10 безкоштовних обертань, але вайлди під час цієї функції матимуть множники x2, x3 або x5 відповідно. Три скатери під час міні-ігри додають до рахунку 5 безкоштовних ігор.

6 бонусних символів Apple або Gold Apple активують функцію Hold and Win. Як зазвичай, у гравців є 3 повторні спіни, щоб заповнити порожні місця, а лічильник скидається при появі кожного нового символу. Гра пропонує чотири джекпоти, але виграти можна тільки один: Mini (x20), Minor (x50), Major (x100), або Grand (x5 000) від вашої ставки.

Бонусні символи несуть грошові призи, які будуть нараховані у великій кількості наприкінці функції! Два, три, чотири або п’ять золотих яблук приносять відповідний джекпот на додаток до інших виграшів. Hold & Win оснащена додатковими бонусами, що робить її унікальною – випадкові нагороди, множники, символ збору і трансформація в Gold Apples.

Підсумки огляду

Насамкінець можна сказати, що слот More Magic Apple – одна з найбільш насичених бонусами та бустерами ігор. Якщо вам пощастило запустити міні-гру Hold and Win, шукайте бустери у верхній частині кожного барабана. Якщо такий з’явиться, він вплине на призи всіх символів, що перебувають на цей момент у полі зору.

Це одна з тих ігор, які змушують нас шкодувати про відсутність опції Bonus Buy. Спеціальні функції мають буденний вигляд, але досить захопливі та мають значний потенціал виплат. Втім, ви можете скористатися нашою безкоштовною демо-версією, щоб випробувати кожну з них і скласти власну думку!

Попередній допис Слот Sugar Rush Демо-гра + огляд
Наступний пост Hell Hot 100 – класичний фруктовий автомат від Endorphina
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE