З релізом слота Wild Crowns розробник Platipus вирішив повернутися до витоків і запросити гравців в захоплюючу пригоду, де і барабани, і символи мають класичний автентичний вигляд. Проте, під усім цим ховається парочка сучасних функцій, потенціал яких настільки потужний, що вони можуть привести вас до неймовірних виплат, що перевищують ставку в 8800х.

Незважаючи на використання ретро-теми, зовні Wild Crowns має доволі чарівний вигляд, адже графіка тут охайна й сучасна, і анімації теж не відстають. Однак символи на барабанах досить старомодні, адже ми бачимо знайомі класичні діаманти та корони. Дії розігруються на сітці 5×4 з 20 виграшними лініями, які включають такі символи як 4 номінали карт, зірку, дзвіночок, “Bar” і червону щасливу сімку. Символ корони є вайлдом, і він може з’являтися в будь-якому місці сітки, замінюючи будь-які інші символи для складання виграшних комбінацій.

Для виграшу вам знадобляться щонайменше 3 однакові символи на виграшній лінії, яка обов’язково починається з крайнього лівого барабана, а 5 однакових символів платять від 2x до 20x від вашої ставки. Тим часом, вайлди платять найбільше і можуть подарувати вам збільшення ставки до 25х. Ба більше, всі символи, включно з вайлдами, з’являються на барабанах складеними, що дає більше можливостей для формування виграшу!

У слот Wild Crowns можна грати на будь-якому пристрої, а діапазон ставок варіюється від від €1 до €100 за спін, що більше підійде любителям ризикованих ігор, ніж звичайним гравцям. RTP становить тверді 95%, що вважається нижчим за середній рівень в індустрії, тоді як волатильність схиляється в бік високої. Тому не очікуйте, що будете отримувати зливи з виграшів. Утім, розмір максимального виграшу доволі хороший, адже гравці можуть розраховувати на виплати до 8859х від діючої ставки.

Бонусні функції в слоті Wild Crows

Функція “Nudging Wilds” активується після випадання вайлдів у будь-якому місці на трьох верхніх рядах, хоч на одному, хоч на кількох барабанах. Протягом наступних обертань ці барабани будуть заморожені, обертаючись тільки на одну позицію вниз доти, доки всі вайлди не зникнуть із цих барабанів.

Поява на барабанах 3 або більше скатерів у вигляді діаманта активує функцію безкоштовних обертань. Залежно від кількості задіяних скатерів гравці отримають множник 1x, 2x або 3x, який застосовуватиметься до всіх виграшів, отриманих під час бонусу. Однак щоразу, коли в безкоштовній грі спрацьовує функція “Nudging Wilds”, множник для наступних обертань збільшується на +1x. Ба більше, під час цієї функції 2-й і 4-й барабани будуть заповнені вайлдами.

Підсумки огляду

Загалом, Wild Crowns – це хороший слот, який сподобається всім любителям класики. Незважаючи на те, що своїм стандартним зовнішнім виглядом він віддає данину поваги ретро-слотам, геймплей перебуває на зовсім іншому рівні. Гравці можуть отримувати великі виграші під час основної гри за допомогою функції “Nudging Wilds”, а функція безкоштовних обертань приносить ще більші нагороди завдяки зростаючим множникам. На закінчення можемо сказати, що студія Platipus виконала величезну роботу з розробки цього слота, і він, безсумнівно, займе одну з лідерських позицій у ніші класичних ігрових автоматів.

Попередній допис Hell Hot 100 – класичний фруктовий автомат від Endorphina
Наступний пост Слот Big Bamboo – Грати в демо безкоштовно!
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE