Коментуючи зовнішній вигляд нашого останнього релізу Razor Returns, арт-директор Хосе Олмос сказав: “Ми хотіли зробити щось нове і вивести цей особливий слот на новий рівень. Адаптація культової концепції Razor Shark стала для мене викликом іншого роду, оскільки ми поставили перед собою завдання поєднати оригінальний зовнішній вигляд із деякими свіжими ідеями та більш агресивним стилем. Створення нової естетики принесло мені багато задоволення, а результати говорять самі за себе. Я відчуваю величезну гордість за виконану нами роботу над Razor Returns”.

У цій індустрії не так часто виходять культові релізи, але коли це відбувається, у повітрі витає диво. Так було з оригінальним слотом Razor Shark від Push Gaming, який славився тим, що перевищував заявлений максимальний виграш, і Razor Returns – це практично все, про що ми мріяли, і навіть більше. Сітка 5×5 стала більшою і сміливішою, даючи більше місця для дії функції mystery nudge, і буде цікаво подивитися, чи вдасться подолати захмарний потенціал 100 000x від ставки.

Це вже більше, ніж 85 000x від ставки, виграні щасливим шведом у першому слоті, а Razor Returns вирізняється ще й поліпшеною графікою. Крім того, ви отримуєте функцію Push Bet, яка значно збільшує ваші шанси на виграш за додаткові 10% за спін, а функція Nudge & Reveal може перетворитися на поліпшену версію самої себе з миттєвими призами до 5 000x від ставки, а також спеціальними символами. Множник бонусного раунду збільшується за кожен mystery nudge і може досягати x25 (або вище, якщо ви зважитеся скористатися функцією гембл).

Фічі слота Razor Returns

Опція Push Bet – це те, на що варто звернути пильну увагу, оскільки вона коштує всього на 10% більше за спін. Це не тільки підвищує шанси на бонусний раунд, а й збільшує RTP з 96.16 % до 96.55%. Крім того, ймовірність максимального виграшу збільшується з 1 на 397 млн. спінів до 1 на 27 млн. спінів, що є суттєвою різницею.

Преміальні символи із зображенням акул оплачуються в розмірі від 2.5х до 7.5х від ставки за 5 однакових символів на лінії виплат, а Вайлд у вигляді акули може з’явитися в будь-якому місці сітки, щоб замінити оплачувані символи і допомогти сформувати виграшну комбінацію. Вайлд також платить 12.5х від ставки за 5 таких символів на лінії виплат. Mystery символи можуть з’являтися на будь-якому барабані на всіх етапах гри, і вони випадають у стеках по 5 штук. Це активує функцію Nudge & Reveal.

Функція Nudge & Reveal починається з того, що всі mystery символи перетворюються на випадково обрані оплачувані символи, а також на вайлди із зображенням акули і золотої акули. Якщо випадають оплачувані символи, ви отримуєте виграш, а mystery символи опускаються (nudge) на одну позицію вниз під час наступного спіну. Так триває доти, доки всі mystery символи не змістяться в нижню частину сітки, і за кожен nudge/спин розкривається новий символ.

Функція Razor Reveal запускається, коли функція Nudge & Reveal відкриває символ золотої акули. Після цього всі позиції із золотою акулою розкривають 1 з 5 спеціальних символів, які діють наступним чином:

  • Символи Instant Prize – це миттєві грошові призи зі значенням від 1х до 5 000х від ставки.
  • Символ Multiplier – збільшує вартість усіх символів Instant Prize (і символів Collector) на множник x2, x3, x5 або x10.
  • Символ Collector – видаляє всі присутні символи Instant Prize, збираючи їхні значення на себе. На звільнені місця можуть випасти будь-які призові або спеціальні символи.
  • Символ Converter – вибирає випадковий оплачуваний символ і перетворює всі його екземпляри на символ золотої акули. Після закінчення функції вихідні символи відновлюються.
  • Символ Nudge Up – підштовхує (nudge) всі символи mystery stacks на одну позицію вгору, і це може статися тільки в бонусному раунді.

Для запуску бонусного раунду необхідно отримати 3+ скатери торпеди на одному обертанні базової гри або під час функції Razor Reveal. У разі випадання 3 скатерів виграш множиться на x1, а в разі випадання 4 і 5 скатерів множник збільшується до x5 і x25 відповідно. За бажання можна зіграти в гембл, щоб отримати вищий початковий множник, але тоді ви ризикуєте втратити всю функцію.

Від самого початку бонусного раунду барабани 2 і 4 заповнені символами Mystery, які зсуваються (nudge) вниз на 1 позицію за кожен безкоштовний спін. Множник виграшу збільшується на +1 за кожен nudge, а бонусний раунд триває доти, доки є Mystery символи. Ви можете отримати нові Mystery Stack, щоб подовжити дію функції, а у гравців, які не проживають у Великій Британії, є такі варіанти бонусної покупки:

  • Отримайте 3 Фрі Спіни Torpedo за 106х від ставки (RTP 96.27 %).
  • Отримайте 4 Фрі Спіни Torpedo за 186х від ставки (RTP 96.52 %).
  • Отримайте 5 Фрі Спінів Torpedo за 550х від ставки (RTP 96.78 %).
  • Отримайте випадкову кількість Фрі Спінів за 200х від ставки (RTP 96.51 %).
  • Отримайте функцію Razor Reveal за 500х від ставки (RTP 96.68 %).

Наш досвід гри в слот Razor Returns з 200 спінами

Ви побачите функцію Nudge & Reveal у базовій грі, перед тим як ми набуваємо бонусного раунду вищого рівня і втрачаємо гроші в гембл грі. Відразу після цього ми знову купуємо бонусний раунд, і ця функція починається на позначці 1:45 у 5-хвилинному відео. Ви можете переконатися в цьому самі, натиснувши на кнопку play нижче.

Підсумки огляду

Сиквели ніколи не даються легко, особливо якщо ви намагаєтеся поліпшити такий культовий слот, як оригінальний Razor Shark. Однак компанія Push Gaming зробила практично все правильно, і Razor Returns – це ще один видатний реліз, який збиратиме величезні аудиторії протягом багатьох років. У грі з’явилися чіткіші візуальні ефекти, більш злісні акули, а також щедра опція Push Bet за 10х від ставки, яка суттєво змінює ситуацію. З огляду на рівень волатильності цього слота, збільшення шансів на максимальний виграш з 1 на 397 млн. спінів до 1 на 27 млн. спінів, імовірно, варте того, щоб витратити додаткові гроші.

Оригінальна версія відома тим, що в ній був перевищений заявлений ліміт виграшів, і Push Gaming розумно підвищили ставки ще більше в продовженні. Тепер ви можете виграти до 100 000х від ставки, а спеціальні символи, що з’являються під час Razor Reveal, надають ігровому процесу абсолютно нового звучання. Бонусний раунд став ще більш захопливим, ніж раніше, і під час нашого тестового сеансу ми отримали солідні виграші практично на кожному обертанні. Одним словом, Razor Returns – це просто шедевральний онлайн слот, і він, безумовно, є сильним претендентом на нагороду “Гра року”.

Попередній допис Слот Big Bamboo – Грати в демо безкоштовно!
Наступний пост Big Bass Bonanza Грати безкоштовно в демо-версії від Pragmatic Play
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE