Немає жодних сумнівів у тому, що панда – наймиролюбніша і найчарівніша тварина в сімействі ведмедів. Однак, за мирною дзен атмосферою Big Bamboo від Push Gaming ховається дика математична модель гри, яка немов нещадний грізлі (“Ursus Horribilis”) оголить зуби, щойно ви натиснете кнопку обертання. Розташоване глибоко в бамбуковому лісі, ігрове поле 5×6 містить високооплачувані символи мультяшних тварин і низькооплачувані символи у вигляді мастей карт.

Стопки Mystery Bamboo допоможуть вам отримати виграші, а якщо вони перейдуть у функцію Golden Bamboo, ви можете розраховувати на розкриття один за одним грошових призів до 5 000x. Їх можна збільшити за допомогою символів збору та/або множника, тому потенціал у 50 000х вельми реальний. Також, ви отримуєте ще більше Mystery Bamboos у бонусному раунді завдяки системі конвертації символів із низькою вартістю, а максимальна ймовірність виграшу дорівнює 1 до 21 мільйона, що дуже солідно.

Фічі слота Big Bamboo

Преміальні високооплачувані символи у вигляді тварин складаються з: синього птаха, зеленої мавпи, коричневого кабана і панди вищого рівня. Вони платять від 12х до 150х вашої ставки за 5 символів, що збігаються. Wild може з’явитися де завгодно, і він оплачується так само, як символ панди. Крім того, вайлд замінює всі грошові символи і допомагає завершити виграшні комбінації.

Символи Mystery Bamboo, як правило, випадають у вигляді стопок, і в цій грі ви побачите їх дуже багато. Вони являють собою містері символи – перетворюються на випадково обраний грою символ, коли барабани зупиняються.

Іноді звичайні Mystery Bamboo відкривають позиції Golden Bamboo, і це запускає функцію Golden Bamboo. У цьому разі всі позиції Golden Bamboo обертатимуться окремо, і на кожній позиції можуть випасти такі спеціальні символи:

  • Миттєвий приз – присуджує випадковий грошовий приз у розмірі від 1x до 5 000x вашої ставки.
  • Символ Збору – збирає вартість усіх миттєвих призів та/або символів збору.
  • Множник – збільшує миттєвий приз та/або символи збору на x2 – x10.

Фіча Golden Bamboo може також відкривати скаттер символи, або ж вони можуть самостійно випасти в базовій грі. У разі випадання звичайних скатерів на барабанах 2 і 3, вам також може випасти скатер Gamble на барабані 4. У цьому разі позиція Gamble Scatter обертається, щоб показати 1 з 4 можливих результатів:

  • Порожній символ означає, що нічого не відбуватиметься.
  • Запускається бонусний раунд із 4-9 фрі спінами.
  • Запускається бонусний раунд з 7-9 фрі спінами, а 2 символи з низькою вартістю попередньо конвертуються в символи Mystery Bamboo.
  • Запускається бонусний раунд з 8-10 фрі спінами, і всі 4 символи з низькою вартістю попередньо конвертуються в символи Mystery Bamboo.

Якщо ви не отримали максимальний результат під час випадання Gamble Scatter, ви можете грати в Gamble Game для отримання кращої бонусної функції. У цьому разі ви будете обертати ігрове колесо, щоб спробувати удачу, і або перейдете на вищий рівень (додаткові спіни та/або перетворені символи з низькою вартістю), або взагалі втратите наявний шанс на бонусний раунд.

Під час бонусного раунду скатери збираються в правому бічному лічильнику низькооплачуваних символів, і вам потрібно зібрати 4 скатери на кожен низькооплачуваний символ, щоб перетворити їх на символи Mystery Bamboo. Це працює наступним чином:

  • Зберіть 4 скатери, щоб перетворити перший низькооплачуваний символ на Mystery Bamboo, і отримаєте +4 екстраспіни та множник Golden Bamboo x2.
  • Зберіть ще 4 скатери, щоб перетворити другий низькооплачуваний символ на Mystery Bamboo, і отримаєте +3 екстраспіни та множник Golden Bamboo x3.
  • Зберіть ще 4 скатери, щоб перетворити третій низькооплачуваний символ на Mystery Bamboo, і отримаєте +3 екстраспіни та множник Golden Bamboo x5.
  • Зберіть ще 4 скатери, щоб перетворити четвертий низькооплачуваний символ на Mystery Bamboo, і отримаєте +2 екстраспіни та множник Golden Bamboo x10.

Ви також можете виграти екстраспіни в рамках функції Golden Bamboo, коли випадають символи +1, +2 або +3. Отриманий вами множник Golden Bamboo збільшить усі миттєві призи або символи збору, які з’являються під час запуску функції Golden Bamboo.

Щоб відкрити доступ до режиму Бонусної покупки вам потрібно натиснути на кнопку у формі зірки. Ця функція доступна тільки в деяких юрисдикціях, але точно заборонена у Великобританії. У цьому режимі у вас є 4 варіанти бонусної купівлі, які працюють наступним чином:

  • Заплатіть 99х від своєї ставки за 7-9 фрі спінів і 0 попередньо конвертованих символів (RTP 96,94%).
  • Заплатіть 179х від своєї ставки за 7-9 фрі спінів і 2 попередньо конвертованих символи (RTP 96,76%).
  • Заплатіть 608х від своєї ставки за 8-10 фрі спінів і 4 попередньо конвертованих символи (RTP 96,71%).
  • Заплатіть 300х від своєї ставки за 7-10 фрі спінів і 0-4 попередньо конвертованих символи (RTP 96,74%).

Досвід гри в слот Big Bamboo на 200 спінів

У проміжках між усіма мертвими спінами в базовій грі нам періодично випадали невеликі виграші. Бонусний раунд органічно запускається ближче до позначки в 1 хвилину на відео. Скатер Gamble дав нам 8 фрі спінів із 2 попередньо конвертованими низькооплачуваними символами, тому ми вирішили більше не ризикувати в гембл гейм. Незабаром нам вдалося конвертувати ще один низькооплачуваний символ. А подивитися, як ми впоралися, ви можете, натиснувши кнопку play нижче.

Підсумки огляду

Push Gaming дозволила собі надихнутися кількома власними недавніми релізами, а також своїм хітом Razor Shark. У Big Bamboo панує заспокійлива атмосфера дзен, не схожа на Fire Hopper, але під спокійним зовнішнім виглядом ховається дикий звір у вигляді математичної моделі. У базовій грі на вас чекає безліч мертвих спінів, але насправді вам потрібна фіча миттєвого призу Golden Bamboo, натхненна Fat Drac.

Приз 5 000х у поєднанні з максимальним множником x10 одразу ж розкриває потенціал виграшу в 50 000х від ставки, але не чекайте величезних виплат більшу частину часу. Нам подобається напруга, коли обертається скатер Gamble, але ми хотіли б, щоб множники бонусного раунду поширювалися і на звичайні виграші. Функція дуже “вдала”, як і в багатьох інших релізах Push Gaming, але ми не думаємо, що подібна тема може повністю виділити її із загальної кількості слотів. Проте, це хороша робота, і вона заслуговує на увагу.

Попередній допис Слот Wild Crowns Грати безкоштовно + Огляд
Наступний пост Слот Razor Returns від Push Gaming – Безкоштовна демо гра та Огляд
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE