Booongo – один з багатьох розробників, які регулярно випускають нові слоти з механікою “Hold and Win”, і слот Sun of Egypt 3, як видно з назви, є третьою частиною конкретно в цій серії. Найбільш примітна річ, яка розрізняє всі 3 частини, – це розмір джекпотів і максимального потенціалу виграшу, які з кожним разом все збільшуються. Якщо Booongo все-таки вирішить продовжити цю серію про Стародавній Єгипет, то в якийсь момент розробнику буде важко перевершити самого себе, адже потенціал виграшу 10 000x, за загальним визнанням, уже є вельми передчутливим.

Як і властиво для серії Sun of Egypt, на вас чекає бонусний раунд із традиційним видаленням малоцінних королівських символів карт. Однак ця функція є радше другорядною, оскільки найбільш привабливим завжди залишається бонус “Hold & Win”. Цього разу він поставляється із загадковим символом, а також з можливістю перейти на версію Super, і пам’ятайте, що вам все ще потрібно заповнити всю ігрову сітку особливими символами, щоб виграти королівський джекпот.

Особливості слота Sun of Egypt 3

Преміум-символи платять від 4 до 10 разів більше за вашу ставку за комбінацію з 5 однакових символів, а вайлд платить за те ж саме аж у 12 разів більше за вашу ставку! Як завжди, вайлд також замінює всі стандартні ігрові символи, допомагаючи вам складати виграшні комбінації.

Щойно вам випаде 3 скатери в будь-якому місці сітки, активується бонусний раунд безкоштовних обертань, після чого ви отримаєте 8 фриспінів. Ви виграєте +8 додаткових обертань, якщо отримаєте ще 3 скатери на одному і тому ж безкоштовному обертанні. До речі, під час цієї функції на барабанах присутні тільки преміальні символи, вайлди та бонусні символи.

Вам знадобляться щонайменше 6 бонусних символів у вигляді сонця, щоб активувати функцію “Hold and Win”, після чого задіяні символи стають “липкими” на очищеній сітці. Дія функції починається з 3 респінів, рахунок яких скидається знову для кожного нового отриманого вами “липкого” бонусного символу. Бонусні грошові символи випадають із випадковими значеннями від 1x до 15x, а ще ви можете отримати такі значення джекпоту:

  • Mini Jackpot платить у 20 разів більше за вашу ставку.
  • Minor Jackpot платить у 50 разів більше за вашу ставку.
  • Major Jackpot платить у 150 разів більше за вашу ставку.
  • Grand Jackpot платить у 2000 разів більше за вашу ставку.

Перераховані символи джекпоту також є “липкими” і скидають кількість повторних обертань до стандартних трьох, а ще ви можете виграти більше одного джекпоту за час дії кожної функції. Заповніть усі 15 осередків сітки відповідними бонусними символами, щоб виграти Royal Jackpot у розмірі 10 000х від вашої ставки. Функція “Hold & Win” завершується або під час виграшу королівського джекпоту, або коли вичерпаються респіни.

Ви можете отримати символи супер-бонуса (мають вигляд яскраво-помаранчевого сонця) на 5-му барабані в основній грі та під час раунду безкоштовних обертань, а під час бонусної гри ці символи можуть з’явитися на будь-якому барабані. 5+ символів супер-бонуса запускають раунд Super Bonus Game, де ви отримуєте цінніші бонусні грошові символи. Ви також можете отримати загадкові символи, які після перетворяться на один із 4 символів джекпоту або ж на символ супер-бонуса.

Наші враження від 200 обертань у слоті Sun of Egypt 3

Ви отримаєте коротке уявлення про основну гру, перш ніж ми активуємо бонусну гру Hold and Win на позначці 0:21 у відео з основними ігровими моментами тривалістю 2:26 хвилини. Ми запускаємо функцію знову відразу після того, як вона розігралася, і, якщо натиснете кнопку відтворення нижче, то зможете самі побачити, скільки ж ми виграли.

Підсумки огляду

Наразі ми налічуємо 27 випусків у серії Hold and Win від студії Booongo, і тільки 15 Dragon Pearls може похизуватися вищим потенціалом, ніж Sun of Egypt 3. Ви можете назвати це рятувальним кругом для цієї частини, адже насправді тут немає нічого такого, що ми не бачили багато разів раніше (зрештою, це третя частина). Візуальне оформлення слота також не являє собою нічого особливого, та й саундтрек схожий на стандартну тему в стилі Стародавнього Єгипту.

У раунді безкоштовних обертань немає малоцінних символів, але максимальна сума, яку ви можете виграти за одне обертання, як і раніше, перевищує вашу ставку всього лише в 300 разів. Найімовірніше, щоб справді досягти успіху, вам ніяк не обійтися без функції “Hold and Win”, але за допомогою звичайних символів успіх буде не настільки великий. Сама функція, схоже, має тенденцію активуватися порівняно часто, але без одного з джекпотів вищого рівня ви в кращому разі можете розраховувати лише на посередній виграш.

Попередній допис Слот Бонанза (Sweet Bonanza): Огляд і демо
Наступний пост Слот Олімпус (Gates of Olympus): Огляд і демо
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE