Sweet Bonanza перенесе вас прямо в сюрреалістичний світ Віллі Вонка, що складається з цукерок, тортів і солодких фруктів. Pragmatic Play випустили цю гру у всіх казино 27 червня 2019 року. Якщо ви намагаєтеся стежити за своєю дієтою, вам слід бути обережним із цією грою. Ми, звісно, жартуємо, проте можемо обіцяти, що ваш банківський рахунок серйозно поправиться, якщо ви виграєте в цьому слоті з шаленим потенціалом.

На тлі засіяного солодощами чудернацького всесвіту, цей слот розігрується на 6 барабанах і 5 рядах. Система виплат являє собою кластери – виграшні комбінації будуються з 8+ однакових символів на барабанах. Механіка каскадних перемог “Tumble” тут дуже доречна, адже у вас є можливість запускати цілі ланцюжки послідовних перемог ледь не після кожного спіна. Волатильність цього слота досягає середньо-високого рівня з RTP 96,52%, що трохи перевищує середнє значення в індустрії.

Головною “фішкою” цієї гри є функція фрі спінів, а Цукрові Бомби можуть значно поліпшити ваше становище, виплачуючи до 100х від вашої ставки. Саме тут криється справжній потенціал цієї гри, де ви маєте шанс зірвати справді непоганий куш у розмірі 21,000х від вашої поточної ставки.

Які існують символи?

Пориньте в чарівний всесвіт із цукерок, солодощів та фруктів, які не тільки дуже смачні, а й зможуть вас щедро винагородити. Єдина умова: необхідно, щоб вам випало на барабанах не менше 8 однакових символів одночасно. Таблиця виплат Sweet Bonanza має такий вигляд:

  • Скаттер Льодяник – платить 100х від ставки за понад 6 у будь-якому місці на барабанах
  • Червоне серце – платить 50x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Фіолетова цукерка – платить у 25x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Зелена цукерка – платить у 15x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Синя цукерка – платить у 12x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Яблуко – платить у 10x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Слива – платить у 8x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Диня – платить у 5x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Виноград – платить у 4x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах
  • Банан – платить у 2x від ставки за більш ніж 12 у будь-якому місці на барабанах

Які бонусні функції тут є?

Насправді в цій грі є тільки одна бонусна функція, і це функція фрі спінів, яку ми обговоримо нижче. Проте, приємно знати, що в Sweet Bonanza ще є функція каскадних перемог Tumble, що діє після кожного виграшного спіна. Це означає, що всі виграшні символи вибухають і звільняють місце для нових символів, які заповнюють порожні місця. Ця функція продовжує діяти до кінця серії перемог.

Фрі спіни в слоті Sweet Bonanza

Функція фрі спінів у слоті Sweet Bonanza спрацьовує, коли вам випадає щонайменше 4 Скаттери Льодяника одночасно. Ви отримаєте виплату залежно від кількості скатерів, що випали, а потім вам буде надано 10 безкоштовних обертань. Головне, на що слід звернути увагу під час функції фрі спінів, – це цукерки-бомби, оскільки вони можуть збільшити ваш виграш із множником від 2х до 100х від вашої ставки. Якщо вам випало 3 нових скатери, вам додадуть 5 нових фрі спінів.

Яка сума джекпоту (максимального виграшу)?

Хоча в Sweet Bonanza немає прогресивного або фіксованого джекпоту, проте потенціал цієї гри напрочуд величезний. Максимальний виграш перевищує вашу ставку в 21,000х, але для цього знадобиться непогана удача, тому що такий куш можна зірвати тільки зі 100х множником. Це означає, що якщо ви граєте з максимально можливим рівнем ставки, то на вас може очікувати виграш у розмірі £2,625,000, а це досить вражаюче для слота з середньо-високою волатильністю.

Вердикт

Sweet Bonanza безумовно додасть вашому гаманцю пару-трійку зайвих кілограмів, якщо вам вдасться відхопити фрі спіни з великими множниками – це безумовно чудовий вибір слота для любителів солодкого. Кожен, хто мріє про великі виграші, безсумнівно, вважатиме цей цукровий слот рідкісним делікатесом, який ніколи не дасть вам нудьгувати, навіть якщо найсолодше в цій грі пов’язане тільки з функцією фрі спінів.

Попередній допис За перший тиждень 2024 року «Армія дронів» уразила 19 танків, 40 ББМ і 29 гармат, – Федоров
Наступний пост Слот Sun of Egypt 3 – Грати в демо безкоштовно!
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE