Фото: Getty Images

Дюбуа може незабаром вийти в ринг проти Усика

Френк Воррен підтвердив початок переговорів із українським боксером із захисту чемпіонського поясу WBA.

 

Олександр Усик, дійсно, розпочав переговори щодо обов’язкового захисту поясу WBA. Суперник – Даніель Дюбуа. Це підтвердив промоутер британського боксера Френк Воррен. Він також висловив упевненість, що його підопічному під силу перемогти у майбутньому поєдинку.

 

“Так, ми надіслали WBA медичне підтвердження, що Даніель здоровий. Були призначені переговори, якщо ви пам’ятаєте, у WBA сказали, що якщо ми не домовимося про поєдинок Ф’юрі – Усик до 1 квітня, Дюбуа обов’язковий претендент. Ми займаємося цим, ведемо переговори.

 

Дюбу може перемогти. Даніель програв Джойсу, але на момент зупинення бою вів у записках суддів. Джо тоді був видатним, він боксував дуже добре, обидва боксували так. Дюбуа після того виграв WBA Regular, переміг Браяна у США.

 

Даніель отримав важку травму в поєдинку з Лереною, але все одно чудово тоді виступив.

 

Мені подобається Усик, у важкій вазі він був чудовим бійцем. Він піднявся у вазі і переміг Джошуа, який погано показав себе проти Руїса. Олександр двічі здолав Ентоні, але не був фантастичним проти Чісори. А Дюбуа точно сильніший за Дерека. Думаю, він здатний перемогти Усика, інакше ми б не організовували бій, – цитує Уоррена talkSPORT.

 

 

 

 

Source: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній допис Гейні: У бою з Ломаченком доведу, що я – найкращий боксер світу
Наступний пост Джошуа провів дуель поглядів із Франкліном
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE